VALENTI NAPI ERŐ(ÁR)EMELÉS

 

„Van egy jó, meg egy rossz hírem”. Ezzel a klasszikus viccindító sorral próbáljuk tompítani mostani mondanivalónkat. Természetesen mindenki tudja, hogy e mondat elhangzása után általában pofon következik. De ne szaladjunk a dolgok elébe.

 A jó hír: minden Valentin napig beérkező rendelésre (a készlet erejéig!) a webshopon (www.sbdhungary.hu) a régi árakon biztosítjuk az SBD termékeket.

Villámfelfogású olvasóink máris kikövetkeztették, hogy ezek szerint február 14. után áremelésre kényszerülünk (igaz hír). A szuper éles felfogásúak azt is levágták ebből, hogy az említett időpontig gyorsan rendelniük kellene, amire szükségük van, és még így sem biztos, hogy lesz raktáron, akkor pedig már csak az emelt áron tudnak rendelni (megint csak bingo).

Ilyen jó hír után már nincs is rossz hírre szükség. Az áremelés mértéke kb. az inflációt és az árfolyamromlást hivatott kompenzálni. A 2017. február 14. után beérkező rendelésekre (illetve a készlethiány miatt nem teljesíthető árukra) érvényes árak itt találhatóak. 

Lapzárta után érkezett a hír, hogy hamarosan valami meglepetéssel rukkol elő az SBD Magyarország a vevőszolgálat terén. Lásd a hamarosan következő blogbejegyzésünket majd.