LÁTTÁTOK AZ SBD-T A BBTV-BEN?

az internet jó oldala

(Kattints át ha hosszú a cikk és nincs kedved olvasni: link)

 

A következő típusokba sorolhatjuk azokat az embereket, akik erőemelést vagy hasonló erősportot (akár Crossfit-et) űznek:

1. valódi sportértékeket kereső emberek (a sportérték szó bővebb kifejtést igényelne, de most nem ez a blogbejegyzés fő témája), nem csak magamutogató szándékkal ripacskodó egyedek

2. erősebbé és egészségesebbé válni akarók, és

3. akik véletlenül bekeverednek egy erőemelő terembe, de (szerencsére) még nem tudnak eleget ahhoz, hogy fejveszett menekülésbe fogjanak.

 

Az internet csodájának köszönhetően a fenti kategóriába tartozó értelmes emberek megtalálhatják a nekik való sportot. Az erőemelés pedig az elmúlt évek statisztikái alapján igen jól teljesít újoncok behozása terén.

Az online okosságok terjesztésében előfutár volt, és ma is úttörő munkát végez a www.body.builder.hu oldal. A BBTV rovat immár több, mint tíz éve érdekes és fogyasztható tartalmat kínál a testépítő sport iránt érdeklődőknek, szakítva az önreklám és az unalomig ismételt klisék használatával.

Ezért is öröm számunkra, hogy az SBD is megjelenhetett egy rövid bemutatkozás erejéig a BBTV-ben, amit itt láthattok.

 

  

A video februárban készült. Most már ugyan szinte mindenki a májusi Tabon megrendezendő Raw Erőemelő Országos Bajnokságra készül, de azért ne felejtsétek el az IV. Erőemelő edzőtábort sem, aminek a jelentkezési határideje most április 22-én jár le!

Erősödjetek, és ne felejtsétek el folyamatosan képezni magatokat a sportotokban.

 

Köszönjük, hogy elolvastad, most már vásárolhatsz: link