Vedd vagy ne vedd? Próbáld!

Yoda intelmének kiterjesztése

 SBD terméket vásárlóknak, vagy csak az ötlettel játszóknak adjuk közzé az alábbi gondolatokat.

 A 900 éves Jedi Mester életre szóló bölcsességekkel ajándékozott meg minket. Az egyik örökzöld ez.

"A tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!" szabályt azonban csak az edzésre és versenyekre értette Zöld Kedvencünk. Bothan kémeink megszerezték A Birodalom visszavág eredeti vágatlan verzióját, ahol Yoda kedélyes hangulatú magánbeszélgetés során kifejezetten ajánlja Luke-nak, hogy SBD termék vásárlásakor kérdés esetén PRÓBÁLJA FEL a terméket vásárlás előtt.

469db64c82319e9c48acb4c138c073ae.jpg

Néhány Sith-barát ügynök igyekezett elsüllyeszteni ezt a kópiát, mert tudták, hogy az SBD termékeket teljesen áthatja az igazi ERŐ, és viselőik szuperképességekre tesznek szert edzéseik során, amely rendkívüli veszélyt jelentene az ő sötét fitnesszgép-üzelmeikre.

Hogy soha többé ne lehessen eltussolni ezt az aranyat érő információt, itt most ország-világ előtt kijelentjük a következőt:

1. Yoda Mester igenis ajánlja az SBD termékeket. Mindig is ajánlotta, csak ezt elhallgatták előlünk. Ha fáj valamid, vagy ERŐsebb akarsz lenni, akkor az SBD teljesen legitim eszköz céljaid eléréséhez. 

2. "A tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!" szabály teljesen érvényben marad az EDZÉSEKRE és a VERSENYEKRE vonatkozóan. Azonban a védőfelszerelésekre és az SBD cuccokra így hangzik: "Vedd vagy ne vedd? Próbáld!" Azaz, ha hezitálsz, vagy nem tudsz dönteni, hogy jó-e neked az adott SBD termék vagy méret, akkor mindenképp próbáld ki, ne csak várj. Ne gondolkozz, CSELEKEDJ, azaz PRÓBÁLJ!

3. Ennek megkönnyítése érdekében MINDEN SBD TERMÉKET fel lehet ezentúl PRÓBÁLNI a vásárlás előtt a 1131 Budapest, Reitter Ferenc u. 132 szám alatt található Sirius Lifting Grund 0 edzőteremben!20190521_100916.jpg

4. Maga az edzőterem egy teljes SBD termék palettát felvonultató bemutatóterem, ahol mindenben tudnak neked segíteni. Időpont egyeztetéshez hívd a 06304813942-es telefonszámot, vagy írj ide: info@sbdhungary.hu.

5. Ha csodálkozol, miért nem hallottál erről a fantasztikus edzőteremről, és a benne rejlő SBD készletekről eddig, akkor nézd végig ezt a pár videót. 

Lázadó gondolat születése (Egy új remény)

A cselekmény bonyolódik

A halálcsillag kipukkan

 A videók óta eltelt hónapokban már nagyon sok minden történt, lehetséges, hogy leforgatjuk majd annak a krónikáját, hogyan élesztettük fel a szunnyadó erőt a sportoló padawanokban, de most ez mellékes. A lényeg, hogy gyertek és PRÓBÁLJÁTOK ki az SBD felszereléseket, ha kérdés van. 

 

Ha pedig nincs kérdés, akkor ugrás a rendelésre, ha kell valami.

Írjatok nekünk még ma! info@sbdhungary.hu