Herri Pottyer és a Főnix Rendje

 

A 2020-as évet a Nemzetközi Űrállomáson átvészelő szerencséseken kívül szinte mindenkit rosszul érintett a világszintű COVID helyzet. Varázsütésre sötétült el a világ, amit furcsábbra még J.K Rowling sem tudott volna megírni. Szerencsére a 2021-es év elhozta a könyvekben is megszokott feloldozást, a gonosz elűzetni látszik, talán végleg, talán csak erőt gyűjt és visszatér, mint Voldemort.


A versenyek élménye távoli rózsaszín homályba burkolódzott az év elején. Szinte éreztük a hátunkban a vidéki utak okozta zsibbadtságot, az általános iskolák rozzant bordásfallal keretezett tornatermeinek gumi- és izzadtságszagát. Már vártuk, hogy a legmeghökkentőbb bemelegítő helységekben, hogyan tudunk felkészülni a fogásainkra, de ez csupán álmodozás volt a maszk alatt átélt oxigénhiánytól.

Ezért volt jó hír, hogy a tavaly kétszer is elmaradt női OB a budapesti sportcsarnokkal és a legkülönbözőbb érmekkel, különdíjjakkal, pénznyereménnyel, úgy robbantotta be az idei versenyszezont, mint ahogy egy főnix a hamvaiból kikelve új életre kél. A feltámadás tényét a még nagyobb szabású két platformos férfi Erőemelő Országos Bajnokság biztosította. HURRÁ!

Most, hogy végre újra nyeregben érezhetjük szeretett sportunkat, az SBD is feltámad és egy új az eddigiek közül talán az egyik legmenőbb nyári limitált szériával áll elő, amit stílusosan Phoenix Range-nek neveztek el. Most már biztosnak érezhetjük újra az életünk.


A részletek folyamatosan fognak szivárogni egészen ma estétől július 15-ig, amikortól megrendelhető lesz a webshopból a teljes termékvonal. Mivel limitált ezért nem tartunk majd nagy mennyiségeket raktáron, igyekezzen mindenki aki szeretne belőle, mert a készletek végesek.

Előrendeléseket a webshopos elérhetőségeken pedig le tudtok adni telefonon, e-mailen, vagy akármelyik közösségi médiás felületen.

jessica-buettner-01.jpg