SBD bemutatóterem

Ra(w)y Williams guggolás világcsúcs, és edzőtábor is lesz

 

 Most hogy az SBD egyik arca, Ray Williams, új raw 477,5 kg-os világcsúcsot guggolt az amerikai Arnold Classic-on (link a cikk végén), ideje előállnunk valami fejlődéssel. 

Reklám: Az SBD Magyarországnál nagyon vásárlóbarátok vagyunk, és hiszünk a fejlődésben. Sokan jelezték, hogy szeretnék élőben is megtekinteni és kipróbálni az SBD erőemelő termékeket, mielőtt rászánják magukat a vásárlásra. Nekik szolgál örömhírrel, hogy megnyitottuk új bemutató termünket, ahol személyesen és fizikailag is láthatjátok a felszereléseket. 

 img_1263.JPG

 

Valóság: a "terem" szó, természetesen fellengzős, egyszerű kis fülkét jelent a Cross Genesis http://crossgenesis.hu/ edzőteremben, Újpesten. Szerény kezdetek, de hát a Római birodalom is egy viskóból indult.

Minthogy eladói légióink is még toborzás alatt állnak, kérünk mindenkit, hogy mielőtt odavonulna, egyeztessen időpontot telefonon a 70/4523803-on. 

Közelednek a tavaszi versenyek, rögtön itt az Erőemelő Raw OB (Tab, május 20-21) vagy a junior OB (Budapest, április 30), az első Felhúzó OB (Hajdúszoboszló, április 1), úgyhogy bővített árukészlettel várjuk az érdeklődőket. Versenynaptár itt, nehogy lecsússzatok a nevezési határidőkről, vagy a ne adj' isten a vásárlásról:

http://hunpower.hu/index.php?contents=online+nevezo

 

Más:

Erőemelő edzőtábor - a negyedik!

Tudjátok, hogy idén nyáron már negyedik alkalommal jön az Erőemelő Edzőtábor? Ez a forradalmi kezdeményezés a Sebi-Gym, Sebestyén Tamás szervezésében minden évben elképesztőt tesz hozzá a résztvevők tudásához és erőszintjéhez. A jelentkezési határidő igen közel, itt a link:

http://edzotabor.sebi-gym.hu/hu/

Szép csajok is járnak oda, és az is lehet, hogy híresek is lehettek a BBTV által. Minimum statisztaszerep garantált.

https://body.builder.hu/magazin.htm4?url=//erosportok/ipf/jung-bea-nem-bikini

 

Reméljük tetszettek a mai hírek:

Az SBD Magyarország csapata

 

 Ui: ugye nem hittétek komolyan, hogy elfelejtettük a Raw Williams videót?