Silent update

Az élet az SBD háza táján nem állt meg. Igaz, a limitáltaknál megszokott hírverés nélkül, két új termék is felbukkant.

Az 1900-as évek elején főképp a kék galléros rétegben volt a szlengben a "bean" a fejre egy amolyan becenév. Ebből lett végül a beanie neve, ami anno a munkásosztályban volt népszerű, praktikussága miatt. Egyrészt melegíti a fejet, másrészt összefogja a hajat munkaközben. Az ötvenes évekre aztán elterjedt a sportolók között is pont a fennt említett praktikussága miatt is, és szép lassan a sportolóktól átszivárgott a divat világába. Mostanra pedig egy teljesen trendi viselet, férfiak, nők és gyerekek között egyaránt.
Érdekes, hogy a "cap" azaz magyarban a baseball sapka, is a beanieből lett, először egy ilyen sapka volt szemellenzővel, majd ebből fejlődött tovább nyári viseletnek.


product-beanie-1080x1080-01.jpgMindez nyilván azért érdekes, mert az SBD is kihozott, egy remek ilyen sapkát, hogy az edzőtermen kívül is legyen SBD cuccunk amit hordhatunk. Egy kis légy a levesben, hogy a termékbevezetés épp nyár elejére sikeredett, de vannak akik egész évben szeretnek sapkát hordani, a többiek tankolhatnak egy váratlan jégkorszakra, vagy csak simán télire.


A másik megjelenés egy új póló ami csupán a designban változott. Kihozott az SBD klasszikus pólót, ami csupán annyit jelent, hogy a pólók világában egy megszokottan a bal mellkason van a logó. Egyrészt így sokkal visszafogottabb, ezért utcán is jobban viselhető. Mindeközben aclassic-t-shirt-01.jpg 2020-ban bevezetett ultra-prémium anyagból és ugyanazzal a szabással készül, így a minőség töretlen, mégis több helyre felvehető viselet.

Innen tudjátok megrendelni, ha még a céges meetingen is SBD pólóban lennétek, vagy fázós a fejetek:

http://www.sbdhungary.hu/uj-termekek-101