Eclipse - új korszak indul

ráadásul jön a téli SBD limitált kiadás

Vahur és ebtársai nem nézik olyan feszült figyelemmel Vuk odúját, mint mi, ártudatos vásárlók, a Black Friday akciókat, azonban az idei november 29. ennél sokkal nagyobb durranást hoz az SBD-nél.

434640b300000578-0-image-a-1_1502927551103.jpg

Persze, persze, kijön az új limitált kiadás, amitől szó szerint eldurran a nagyérdemű vásárló. A stílusos vonalvezetést és a színek ügyes megválasztását már megszokhattuk az SBD design-er csapattól, azonban ennyire vagány és jól megalkotott limitált kiadású szériát még nem láttunk a cégtől. Szóval ez valódi ékköve lesz az SBD eddigi éveinek, most mégsem csak erről szól ez az év vége nálunk. 

Most annyival többről van szó, hogy szó szerint új SBD időszámítás kezdetéről beszélhetünk november 29. péntek  hajnallal kezdődően.

A konkrétumok nyilvánosságra hozásával november 29-ig várunk, ezért inkább nem is pufogtatjuk el a verbális puskaporunkat. De jegyezzétek meg: ezt muszáj megnézni és részt venni benne, mert

AKI EBBŐL KIMARAD AZ LEMARAD!

A limitált kiadás már önmagában akkora durranás lesz november 29 péntektől, ami minden korábbit elhomályosít, viszont az azt követő fejlesztések és irányvonal minden igényt kielégít az erősportok szerelmesei számára.

 

Mit tegyél most?

1. Nézd november 29-én a limitált kiadást a webshopon.

2. Ne várj, hanem azonnal rendeld meg, ami tetszik. A limitált kiadás definíciója, hogy véges készlet, és NEM BIZTOS, HOGY LESZ belőle, ha akár csak pár napot vársz! Tudod, aki eből kimarad az lemarad!

3. Vedd fel, és használd az új SBD ECLIPSE limitált szerzeményeid ámuló környezeted irigy pillantásaitól övezve.

4. Kövesd az SBD Magyarországot minden létező fórumon utána, hogy megtudd, mi az új irányvonal és miért mondtuk, hogy valóban új időszámítás kezdődik. 

 dino-extinction-asteroid-impact-full-width.jpg

JÖN, JÖN, JÖN tehát a visszaszámlálás: ECLIPSE limitált kiadás, és új korszak utána!

Lépj velünk kapcsolatba, és kérdezz!