SBD Phantom széria

Black Friday helyett Black-Black csütörtök

 

 

KÖZÉRDEKŰ FELHÍVÁS

 

KÖRÖZÉS ALATT

unnamed_1.jpg

 

Név: SBD Phantom széria

Születési hely: Sheffield, Anglia

Születési idő: 2022. november 10, 19:00 óra

Utolsó ismert tartózkodási helye: www.sbdhungary.hu webshop, és a fizikai raktár bemutatóterem, 1131 Budapest, Reitter Ferenc utca 132, Grund Zero edzőterem.

Különös ismertetőjele: fekete-fekete színkombinációjú bűnbandákba tömörödik.

Bűnlajstroma: végesen kevés mennyiség van belőle, és iszonyat hamar el fog fogyni. Súlyosbító körülmény, hogy nem lesz második gyártás. Kezelhetetlen szívfájdalmat és megbánást okoz, ha nem sikerül beszerezni.

Kérjük a lakosságot, hogy semmi szín alatt ne próbáljanak a banda tagjaival november 10., 19:00 óra előtt kontaktusba kerülni, mert veszélyesek lehetnek. 

ga-e_0qb.jpeg

AZONBAN! Aki előregisztrál a Phantomra a www.sbdhungary.hu weboldalon, az már 19:00 órától leadhatja a rendelést a webshopon, vagy személyesen a 1131 Budapest, Reitter Ferenc utca 132, Grund Zero edzőteremnél. Csak az előregisztráltakat tudjuk kiszolgálni 19:00 órától, őket is szigorúan csak a készlet függvényében. 

A nem regisztráló vásárlók csakis november 10, 20:00 órától tudják leadni a rendelést a webshop-ban vagy személyesen, (számukra egészen 20:00-ig láthatatlan lesz a webshopon a Phantom). Így egy teljes óra behozhatatlan hátrányba kerülnek a regisztráltakhoz képest.

A Phantom illékony, tűnékeny, nagyon nehezen lenyomozható tettescsoport. Csak a szemfüles, szupergyorsan reagálók reménykedhetnek darabjainak elfogásában.

REGISZTRÁLJ itt!

A hajsza elindult! Sok sikert!

 

ara450vd.jpeg