Angol szövet

hogyan teremnek az új erőemelő mezek és pólók?

Az 1950-es évek aranycsapatáról fennmaradt néhány legenda szerint a fiúk kijátszva a szigorú kommunista rezsim vámvizsgálatát erős seft-tevékenységet folytattak külföldi útjaik során. Magyarországon az egyik legkeresettebb, itthon beszerezhetetlennek számító luxusáru az angol szövet volt. A magyar futballtörténelmet meghatározó 1953-as londoni 6:3-as győzelmünk után az angol szövet számolatlan mennyiségben csúszott át a "csempészsoron"!

Az angol szövet a kompromisszumoktól mentes, kiváló minőség szinonimája volt, és a mai napig is az. 

Az SBD megalakulása óta ezt a megalkuvást nem ismerő, a részletekre való teljes odafigyelést jelentő hozzáállást követte a termékek fejlesztésénél és gyártásakor. Most viszont új szintre lépett ez a megszállottság: most már effektíve a fonálkészítést és a szövést is saját gyártósorukon végzik. 

A mai nappal elérhetővé vált új erőemelő mezek és pólók ilyen igazi "angol szövet" minőséget képviselnek. 

Az SBD sikeresen átalakította az erősport felszereléssel kapcsolatos minőségi elvárásokat, most pedig a sportruházat terén is felkészül a kitörésre. Ennek első két előfutárát láthatjuk a mostani új kollekcióban:

Külön női és férfi szabásmintájú erőemelő mez, illetve külön szabásmintájú pólók, amelyek innentől fogva nem limitált kiadásként, hanem a sztenderd áruként elérhetőek nálunk.

womens_sizes.png

 Ne érd be a tökéletes minőségnél kevesebbel: rendeld meg ma a tiédet!