Kitartás!

 

Ugyan a COVID világszerte felborította a hétköznapok megszokott forgatókönyvét, mégis a kezedben marad a döntés: ülsz és vársz, vagy teszel is valamit, hogy továbbra is mozgasd a tested, edzésben maradj?

Lássuk be, a vírus vagy a hatóságok átkozása önmagában nem fog téged jó formában tartani. Az okosabb ember azt nézi, mit tud ő tenni.

a) tudsz edzeni otthon saját testsúllyal, gumiszalaggal kettlebell-el stb. De megnézhetsz három tucat kung-fu filmet is, és eljuthatsz egy teszkós shaolin szerzetes szintjére.

b) építesz egy garázstermet magadnak. Ez is nagyon jó opció azoknak, akik megtehetik.

c) ha igazolt versenysportoló vagy, akkor a törvény megengedi, hogy edzésre használd az elérhető termeket. Ideális esetben már eleve egy ilyen sportegyesületi létesítményben edzettél, tehát nem kell nagyot változtatnod, de ha nem, akkor érdeklődj (például emailben tőlünk), hol engednek edzeni ilyen feltételek mellett.

 A lényeg az, hogy ne állj meg, ne add fel, egyszóval tarts ki! 

Fantasztikus, hogy milyen távoli vagy elérhetetlennek tűnő célokat megvalósítottak már a jó öreg, egyszerű kitartás útján.

Sok ilyenről lehet olvasni Walt Disney-től kezdve, akit a kreativitás hiánya indoklással sokszor eltanácsoltak Hollywoodból, Edison-on keresztül, aki 1000 sikertelen kísérlet után hozta létre a működő izzót, a Starbucks alapítójáig, aki 242(!) bankba látogatott el, mielőtt hitelhez jutott a vállalkozás elindításához.

Ki tudja, lehet, hogy a saját szakterületeden te leszel a következő Edison! Csak tarts ki.

teaser-reveal-still.jpg

Az SBD az idei év megpróbáltatásaira válaszul kihozta az új limitált ENDURE sorozatát. Az Endure angol szó jelentése (micsoda meglepetés!): 1. valami fájdalmas vagy nehéz dolgot türelmesen viselni. 2. tovább létezni, megmaradni.

Az sem merő véletlen, hogy a szó a latin "indurare", bekeményedni, felkeményedni szóból ered. Milyen sokszor is lehetett hallani a régi súlyemelő edzőktől ezt a szót: keményedj fel a súlyhoz! Sokszor nem hókusz-pókusz kellett, meg valami mágikus technika az emeléshez, hanem egyszerűen keményedj fel, amikor az előtted lévő súly, feladat, helyzet rémisztőnek tűnik, és tarts ki, amíg sikeres leszel.

 Az SBD Endure limitált kiadása ennek a kitartásodnak a szimbóluma. Szóval, ENDURE, mert akkor győzni fogsz.

 Most rövid ideig elérhető ez a korlátozott kiadású SBD színvilág.

Ennél pontosabb információkkal most még nem tudunk szolgálni a konkrét termékek tekintetében. Ha elég kitartó valaki, akkor lassan fény derül az SBD általunk is közzétett egyre inkább tisztuló videó és képanyagaiból, hogyan fog kinézni a november 27-től rendelhető széria. Addig is az igazán elszántak már válasz emailben vagy facebook/insta üzenetben leadhatják az előrendelésüket!

Összeségében december 6-áig vesszük fel az előrendeléseket, így még bekerülhet a karácsonyfa alá az új SBD cucc.