Mit néz egy erőemelő bíró? - 1. rész

guggolás kezdőpozíció - állj meg!

 A nagy otthonmaradási járvány miatt felszabadult időnkben új videosorozatot indítunk, hogy segítsünk nektek a versenyekre való felkészülésben. 

Most következő sorozatunkat elsősorban azok fogják hasznosítani, akik versenyezni szándékoznak, de azoknak is szemfelnyitó hatású lehet, akik versenyre nem akarnak menni, de kíváncsiak, hogy valójában mennyit tudnának szabályosan emelni. 

A sorozatban sorra vesszük az erőemelés három fogását.

A videók bemutatják a helyes végrehajtást, a legfőbb hibákat, sőt az elterjedt tévhiteket is a földbe döngöljük. A bemutatott videókat három bíró is átnézi publikálás előtt, ezután pedig I. osztályú Nemzetközi bíró ellenőrzi a szakmaiságot. Mert "dolgozni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen..."

A száraz szabálykönyv legfontosabb, a versenyzőt érintő elemeit emészthető formában szeretnénk így ismertetni.

Észrevételeiteket, hozzáfűznivalókat szokás szerint szívesen látjuk, akár válasz emailben, akár a közösségi oldalaink valamelyikén.

Azoknak pedig akik kényszerpihenőre ítéltettek edzőterem híján, most remek alkalmuk nyílik a felgyűlt ilyen-olyan sérüléseik gyógyítgatására. Ebben a rendszeres napi mobilizáció, és a megadózisú hatóanyag tartalommal bíró gyógynövényes krémek, mint például a Mesterbalzsam jó partnered lehet. Az oldalunk kistesóján a www.goodlift.hu-n, pont találsz is ilyeneket, micsoda véletlen!