NEW KID ON THE BLOG

Megjelenik a GOODLIFT.HU

 

A BEJELENTÉS

 

Kisgyermekeink gyakran jönnek úgy haza oviból, hogy „Anya/Apa, van egy jó hírem!”. E bombasztikus bejelentés hatására kötelező a gyermeket feszült érdeklődéssel végighallgatni, ahol megtudhatjuk, hogy Lacika már nem pisilt be a csendes pihenőn, ezért az óvónéni is nagyon megdicsérte.  Illik elégedetten akkorát csettinteni a nyelvünkkel, mint eszkimópapa, amikor eszkimómama előveszi a pácolt fókatarját vacsira.

Hogy jön ez az SBD-hez? Csak annyira, hogy nekünk is „Van egy jó hírünk!”

A népigény feltartóztathatatlan cunamiként árasztott el minket olyan termékeket és cikkeket keresve, amelyek egyszerűen nincsenek benne az SBD jelenlegi kínálatában. Elhatároztuk, hogy elébe megyünk az áradatnak: az SBD szuper-minőségi kínálatát kiegészítjük minden másfajta márka termékeivel, hogy jobban le tudjuk fedni az igényeket.

EZÉRT LÉTREHOZTUK A GOODLIFT.HU WEBÁRUHÁZAT ÉS KIEGÉSZÍTŐ ELLÁTÓVÁ TETTÜK, MINDENFÉLE TERMÉKRE, AMI NEM SBD. success-3.jpgTermészetesen az SBD változatlan minőségben és gyorsasággal szolgál ki mindenkit továbbra is, mint a prémium, trend-diktáló erőemelő márka.

Látogass el most a goodlift.hu-ra, és nézd meg a választékot!

 

AZ OKOK

 Miért volt erre szükség, ha az SBD a vezető márka a sportban? Ahogy azt már megírtuk korábban az SBD Magyarországi képviseletét eredetileg azért hoztuk létre, hogy

• megbízható, minőségi,

• erőemelő, súlyemelő, testépítő edzés védőfelszereléseket, ruházatot tudjunk adni a nép kezébe, méghozzá

• várakozás nélkül, gyorsan!

• Ezeken kívül fontos volt a nagyon rugalmas ügyfélszolgálat kialakítása (amihez nem feltétlenül voltunk hozzászoktatva közép-Európában).

Szemérmetlen dicsekvésképp elmondhatjuk, hogy öt évvel és több ezer vásárlással a hátunk mögött 99%-os arányban sikerült ezeket a célokat megvalósítani.

Ez szép és jó. De mi van, ha az SBD nem gyárt mondjuk repülősót, mégis sok embernek kell ilyesmi edzésre vagy versenyzéshez. Gyakran keresnek nálunk felhúzó cipőt, folyékony magnéziát, masszázs hengereket és egyéb edzéssel vagy versenyzéssel kapcsolatos dolgokat, amiket a goodlift.hu-n most már jó eséllyel tudunk adni.

A goodlift.hu webáruházban folytatjuk az SBD-ben már jól bevált hagyományokat:

• rugalmasan,

• gyorsan próbáljuk kiszolgálni az igényeket,

• nem problémázunk a méretcseréken,

• ha nem tetszik valami visszavesszük (nem kell húszoldalas nyomtatványokat kitölteni 4 példányban, közjegyző és hiteles tanúk által aláírt indoklással, hogy miért nem akarod a cuccot, ha már megvetted.

• nem külföldre kell elmagyarázni, ha nem jó valami, vagy segítség kell a választáshoz.

 

Tehát, ha nincs valami az SBD-nél, nézd meg a GOODLIFT-nél.

Az elején egy kis türelmet azért kérünk a készletek teljes feltöltéséig ;), de bátran kattints és böngéssz ITT.

 

AZ AKCIÓ

Az egyik legidegesítőbb dolog, amikor fizetned kell a szállításért. Ezt most megspóroljuk neked indító akciónk keretében mind az SBD-n, mind a GOODLIFT-en, ha 30000 Ft fölött rendelsz szeptember végéig! Igen, INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS. Látogass meg minket most:

392llp.jpg

sbdhungary.hu

goodlift.hu

 Ha ez nem lenne elég csáberő, ne feledd, jó fejek vagyunk!